Concert amb Lo Petit Comité, Angangas i la Golden Beat

Horari: De 22.30h a 3h

Lo Petit Comité (22.30h), Angangas (23.30h) i la Golden Beat (01.00h)

LO PETIT COMITÉ
Lo Petit Comitè neix al barri de Sants (Barcelona) l’any 2010 amb la intenció de donar sortida a velles i noves cançons de David Vázquez, qui va ser la veu cantant dels Ràbia Positiva. En aquest camí l’acompanyen Edu Rafel a la bateria, Roger Fe al baix i Núria Guasch al violí i a la veu.Tres educadors (socials) i un treballador (social) fent música amb intenció i en positiu.Rock-pop-punk educats!

ANGANGAS
La nostra formació es compon de 8 membres (veu, 2 guitarres, baix, bateria i secció de vents amb trompeta, saxo i trombó), tots amb formació de conservatori i experiència a l’escenari durant més de 5 anys. El nostre estil es mou entre el funk, la rumba, el pop-rock i els ritmes llatins. Recollim cançons actuals i de tota la vida i d’artistes com Bruno Mars, Michael Jackson, Alaska, etc., i les versionem amb l’objectiu d’arribar a tot el públic.

LA GOLDEN BEAT
Aquest grup format per quatre nois i quatre noies asseguren energia, bona música i sobretot molt bon rotllo. La Golden Beat aconsegueix un ambient despreocupat i festiu allà on va. Les seves versions de funk, soul i disco no deixen a ningú quiet, ja que repassen els grans clàssics (Stevie Wonder, Earth Wind & Fire, Ray Charles, Aretha Franklin…) fins a grans temes actuals (Daft Punk, Bruno Mars, Beyoncé, Kylie Minogue …). Tot plegat, en un directe festiu i divertit que ha trobat l’equilibri que el fa apte per a tots els públics. Estan disposats a donar-ho tot a cada concert, perquè creuen que són els que més bé s’ho passen; i és justament aquest esperit el que transmeten a l’escenari, fent del seu concert una font que contagia ritme. Preparats per moure les cintures a ritme de groove?

Lloc: Pl. Sarrià (envelat)

Organitza: Comissió de Festes del Roser de Sarrià
Col·laboradors: Sant Joan de Déu – Serveis Socials i el Drac de Sarrià

Publicat a