Correfoc adult

De 21:00 a 22:15

Recorregut: Plaça de Sarrià, Plaça del Consell de la Vila, Negrevernís, Clos de Sant Francesc, Pedró de la Creu, Major de Sarrià, Manyé i Flaquer, Plaça Sant Vicenç Organitza: Diablets de Sarrià, Diablesses i Diables de Sarrià, Drac de Sarrià Col·labora: Comissió de Festes del Roser de Sarrià

NORMES DE SEGURETAT PER AL CORREFOC:

  • –  Per participar en el correfoc cal portar roba de cotó, coll tancat, màniga llarga, mocador de coll, barret, calçat exible, lleuger i tancat i taps a les orelles. No s’ha de llençar aigua perquè la pólvora és imprevisible i tampoc no s’han de portar infants a les primeres les. S’han de seguir en tot moment les indicacions del Servei d’Ordre. No s’han d’aparcar vehicles en tot el recorregut.
  • –  L’organització aconsella no participar en el correfoc a totes aquelles persones que no puguin complir aquestes mesures de seguretat.
  • –   Tot el públic participant als actes del correfoc és responsable en primer i únic terme dels accidents que puguin succeir.
  • –  Es recomana als establiments situats al llarg del recorregut descrit que tanquin les persianes i, si no és possible, que cobreixin els aparadors.
Publicat a