Carta al regidor Puigdollers

Benvolgut regidor, Des de la Comissió de Festes del Roser de Sarrià estem molt preocupats en relació a les actuacions dutes a terme pel Districte de Sarrià – Sant Gervasi durant les activitats nocturnes del divendres 5 i el dissabte 6 d’octubre. mochilas fjallraven kanken oferta Ens preocupa especialment el fet en sí, les formes i la pèrdua de confiança d’aquesta Comissió vers el Districte i la seva persona arran de les decisions unilaterals que es van prendre ambdós dies. Creiem, defensem i vetllem per una festa cívica, alegre, respectuosa, que sigui punt de trobada entre veïns i veïnes. Air Jordan 5 Uomo Un espai d’encontre i convivència on tothom pugui gaudir amb tranquil·litat i amb la seguretat de saber que podrà estar envoltat dels seus i es podrà moure lliurement per la nostra vila. Adidas Schoenen Des d’aquest punt de vista estem en complet desacord amb l’actitud i actuacions del Districte que vostè representa:

  • En primer lloc, perquè no es van complir els acords pactats entre aquesta Comissió, la Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra i Gerència del Districte. Yadier Molina Jersey Es va consensuar un operatiu preventiu per tal que menors d’edat i altres persones no consumissin alcohol a la via pública. Adidas Pas Cher Cap de les dos nits es van realitzar els controls pactats. Som conscients que hi ha un problema amb el consum d’alcohol per part de menors, però aquesta no és la solució, que estarem encantats de cercar conjuntament amb tots els agents implicats.
  • Com a resultat d’aquest incompliment la Comissió i totes les persones que gaudien del concert cívicament dins l’envelat es veuen clarament perjudicades. Més enllà de la suspensió del concert i de la decepció que va representar per a les persones assistents, es produeix un greuge econòmic molt important.
  • En segon lloc, dissabte té lloc una reunió amb la Gerència del Districte en la qual se’ns agraeix l’esforç de la Comissió, es pacta consensuar les decisions entre el Districte i aquesta Comissió i s’accepta més presència de la Guàrdia Urbana a places i entorns com a mecanisme preventiu.
  • Dissabte s’obliga a tancar els concerts abans de l’horari pactat, situació que la Comissió accepta. sac a dos kanken fjallraven Deu minuts més tard un nombrós grup d’efectius de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra acordonen les places i procedeixen al seu desallotjament de males maneres i amb força contra el públic assistent i amb molt poc respecte vers les persones de la Comissió de Festes. adidas ultra boost uomo Aquest model de clausurar els actes trenca amb el model cívic que els darrers anys aquesta Comissió, conjuntament amb els serveis de neteja municipals, han vingut utilitzant.

Entenent que haurà escoltat o llegit el manifest que aquesta Comissió ha fet públic, el qual li adjuntem, creiem necessari i urgent una reunió amb vostè (no amb cap representant seu) per tal que no es repeteixi la situació el proper cap de setmana, especialment davant el neguit que aquestes actuacions han causat entre els veïns i veïnes i el teixit associatiu de la nostra vila. Per no perjudicar els actes de la Festa Major li agrairíem si podem fer la reunió qualsevol migdia a les 14:30h. asics homme pas cher Esperem una resposta per part seva el més aviat possible.

Publicat a General
One comment on “Carta al regidor Puigdollers
  1. Jèssica Silles ha dit:

    Mai havia sentit una cosa semblant, i mireu que sóc i he visitat la Catalunya més desassenyada pel que fa a festes populars. Em sembla un insult a les famílies d’aquests menors, una ofensa a la llibertat d’aquests nois i noies i un atac a la convivència del barri que els cossos de seguretat portin a dormir a aquests aprenents de gent gran. I no vull que els meus fills tinguin aquest model, ni el dels bebedors ni el policial. El barri de Sarrià i la seva gent, les escoles, els centres cívics, el teixit, ofereixen molt més que tot això als nens i joves que s’hi fan grans.